Dan za praznovanje

Dec 19, 2021

Današnji dan 19.12. je zame prav poseben dan. Na današnji dan sem dobila novo priložnost za življenje. Še vedno so prisotni tako lepi spomini kot slabi, saj ko te doleti nekaj takega v življenju, ti kljub uspešni ozdraviti ostane tisti občutek oziroma misel “zakaj se je moralo ravno meni to zgoditi“.

V decembru 2019 sem šla skozi zadnjo fazo zdravljenja levkemije in na današnji dan je potekala presaditev krvotvornih matičnih celic, ki mi jih je daroval moj brat Jernej in sem mu neizmerno hvaležna, saj sem s tem dobila novo priložnost za življenje.

Ne morem verjeti, da je od takrat že kar dve leti in sedaj na leto praznujem kar dva rojstna dneva, 18.5 ter 19.12.. Zelo sem ponosna nase saj res nisem vedela, da imam v sebi toliko moči, poguma ter se ne z lahkoto prepustim oviram v življenju in sem prava borka.

Šla sem čez težko preizkušnjo in kaj takega nobenemu ne želim. Žal sem leta 2019 zaradi zdravljenja morala preživeti božične in novoletne praznike v bolnici, kar me je precej žalostilo, da nisem mogla biti z mojimi najbližjimi. Ampak zaradi tega pa sedaj bolj cenim te praznike in trenutke z mojimi najdražjimi.

Tudi vi dajte ceniti in izkoristiti čas s svojimi najdražjimi, saj nikoli ne vemo, kaj nam bo življenje prineslo.

Želim vam vesele predvsem pa zdrave božične praznike in novo leto 2022.

Uživajte in se kmalu beremo 🙂