Nekaj malega o meni

Jul 26, 2021

Sem Helena, stara sem 29 let in živim s fantom v Medvodah. Odraščala sem v majhnem kraju na primorskem, ki se imenuje Kal nad Kanalom. Ukvarjam se z oblikovanjem in izdelavo spletnih strani in trgovin, kjer lahko s svojim delom izrazim tudi svojo kreativno plat.
Odraščala sem obkrožena z naravo, zato se tam počutim najbolj sproščeno in domače. Poleg mojega dela in narave me največ osrečuje raziskovanje lepot sveta, zato tudi zelo rada potujem. Obiskala sem kar nekaj držav ki so zelo zanimive, med drugim tudi New York, Washington, Pariz, Dubai, Barcelona, itd. Veliko držav in mest pa imam še namen obkljukati iz svojega seznama želja.

Zelo imam rada živali, pred kratkim pa sem postala tudi ponosna lastnica male Lady, ki je pasme Kavalir King Ćarl Španjel.
Moj namen današnjega bloga je bil, da se vam na kratko predstavim, da boste v naslednjem blogu že imeli nek vtis o meni. Namen pisanja teh blogov pa je deljenje ena težjih izkušnj v življenju, ki se lahko dogodi vsakemu, jaz pa bi vas seznanila s tem kako sem se jaz s to izkušnjo soočila in jo prestala. Rada pa bi vam ob enem tudi pokazala, da se stvari, čas, ljudje in zdravje ne smejo jemati samovmevno, ker nam nič ni garantirano, tudi jutrišnji dan ne.

Več v nadaljevanju.

Se vidimo kmalu 😉